Hoe bouw je een website voor leidinggevenden die goed scoort in Google

[ad_1]

Volg deze stappen om een ​​WordPress-website te bouwen voor een leidinggevende die goed presteert in de zoekresultaten van Google:

 1. Zorg indien mogelijk voor een URL die eindigt op .com, met de naam van de directeur zonder streepjes. JohnSmith.com is bijvoorbeeld beter dan John-Smith.com. Als .com niet beschikbaar is, gebruik dan .net.

 2. Kies een snel en lichtgewicht thema: een traag ladend thema kan uw positie in de zoekresultaten schaden, omdat snelle sites doorgaans beter scoren in Google. Zoek naar thema’s die zijn geoptimaliseerd voor snelheid en goede beoordelingen van gebruikers hebben. WordPress en andere sites hebben veel gratis thema’s. Thema’s met veel toeters en bellen zijn over het algemeen langzamer.

 3. Gebruik een trefwoordrijke websitetitel voor de startpagina die de naam van de uitvoerende macht als de eerste woorden van de titel.

 4. Zorg er bij het maken van berichten en pagina’s voor dat u af en toe de voor- en achternaam van de leidinggevende gebruikt in de hoofdtekst. Dit helpt Google te begrijpen waar uw inhoud over gaat en maakt het waarschijnlijker dat deze wordt weergegeven in de zoekresultaten.

 5. Gebruik de biografie van de leidinggevenden niet opnieuw voor de nieuwe website. Maak in plaats daarvan een geheel nieuwe biografie die nog nooit eerder is gepubliceerd. Deze frisse, nieuwe biografie zou de site beter moeten laten scoren dan het dupliceren van een die Google al heeft gezien.
 6. Optimaliseer uw afbeeldingen: Grote afbeeldingen kunnen uw site vertragen, wat kan leiden tot lagere posities, dus het is belangrijk om ze te optimaliseren voor internet. Een veelgemaakte fout is om de bestandsgrootte van de “held”-afbeelding, de grote bovenaan veel webontwerpen, te groot te maken. Streef naar een hero-afbeelding van minder dan 100 KB als je kunt. Zorg er ook voor dat uw afbeeldingen zijn ingesteld op “lazy load”.

 7. Gebruik een caching-plug-in: Caching-plug-ins slaan een statische versie van uw site op en tonen deze aan bezoekers, wat de snelheid van uw website. Enkele populaire caching-plug-ins voor WordPress zijn W3 Total Cache en WP Super Cache.

 8. Gebruik een content delivery network (CDN): Een CDN is een netwerk van servers dat de statische content van uw site (zoals afbeeldingen, CSS en JavaScript-bestanden) levert aan gebruikers op basis van hun geografische locatie. Dit kan helpen de belasting van uw server te verminderen en de snelheid van uw site te verbeteren. Cloudflare is een bekende CDN, maar veel webhostingproviders hebben al een CDN ingebouwd.

 9. Gzip-compressie inschakelen: Gzip-compressie verkleint de grootte van de bestanden van uw site, wat kan helpen de snelheid van uw site te verbeteren. U kunt Gzip-compressie inschakelen via het configuratiescherm van uw server of een plug-in zoals W3 Total Cache of Autoptimize.

 10. Gebruik een mobiel-responsief ontwerp: Nu steeds meer mensen internet gebruiken op hun smartphones en tablets, is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw site mobielvriendelijk is. Google geeft de voorkeur aan mobiel-responsieve sites in zijn zoekresultaten, dus zorg ervoor dat u een responsief thema kiest of gebruik een plug-in zoals WPtouch of Jetpack om uw site mobielvriendelijk te maken. Het is een goed idee om te rennen Inzichten in paginasnelheid af en toe op de site om ervoor te zorgen dat deze vriendelijk is voor mobiel gebruik.

 11. Voeg het schema “Persoon” toe aan de startpagina van de website van de leidinggevenden. Binnen het schema gebruik “hetzelfde als” om links op te nemen naar het LinkedIn-profiel van de leidinggevenden, Twitter, Crunchbase en andere sociale profielen. Dit helpt Google te begrijpen dat die sites zijn gekoppeld aan de leidinggevende. Het kan ook helpen bij het invullen van het kennisvenster van de leidinggevende in de zoekresultaten van Google.
 12. Installeer de Yoast SEO WordPress plugin en configureer deze. U kunt Yoast gebruiken om een ​​persoonsschema in te stellen (zie hierboven).
 13. Ontwikkelaars voegen vaak de NoIndex-tag toe aan een website wanneer deze in ontwikkeling is, zodat Google de live-site negeert totdat deze klaar is. Zorg ervoor dat u NoIndex uitschakelt wanneer de site live gaat, anders slaat Google uw site nooit op in het cachegeheugen (deze wordt niet weergegeven in de zoekresultaten).
 14. Link naar de site vanaf het LinkedIn-profiel van de leidinggevenden en, indien mogelijk, vanaf de corporate Over-pagina voor de leidinggevenden. Google zal de link van de bedrijfssite doorzoeken om de nieuwe directiewebsite te vinden. Het zal de nieuwe site ook associëren met de biografie van de bedrijfssite van de leidinggevenden.

Door de bovenstaande tips te volgen, kunt u de prestaties van uw WordPress-site in de zoekresultaten van Google verbeteren. Onze ervaring is dat het volgen van de bovenstaande stappen bijna een hoge ranking garandeert voor de nieuwe executive website.

Plaats een reactie