Ripoff-rapport verwijderen – een casestudy

[ad_1]

“Reputation X verwijderde zeer snel een Ripoff-rapport van de tweede positie op de eerste pagina met zoekresultaten van Google. Ze zorgden er vervolgens voor dat de eerste drie pagina’s met zoekresultaten alle beste dingen over onze volwassen gemeenschap lieten zien.’

– Directeur Marketing Retirement Community

  • Ripoff-rapport verwijderd van de eerste vijf pagina’s met zoekresultaten
  • Positieve websites, profielen, persberichten op pagina één tot en met drie
  • Eerste pagina aanzienlijk versterkt tegen toekomstige online reputatieaanvallen

Overzicht

Normaal gesproken kunt u een Ripoff-rapport niet van de site verwijderen, maar u kunt het effectief verwijderen door de zichtbaarheid ervan in zoekresultaten aanzienlijk te verminderen.

Opmerking: Ripoff Report is in 2018 gedegradeerd in zoekresultaten (de Medic-update). De site bestaat nog steeds, maar is lang niet zo zichtbaar in de zoekresultaten. Ripoff Report, en soortgelijke sites, zijn roofzuchtige sites. Toch hebben sommige bedrijven en mensen er tot op de dag van vandaag nog steeds last van. Goede praktijken voor reputatiebeheer kunnen degenen die nog steeds worden getroffen helpen.

Het Retirement Community-project is een goed voorbeeld van een onderdrukkingsprogramma dat wordt gebruikt voor het verwijderen van ripoff-rapporten. Het internetreputatieherstelprogramma is gestart omdat een onbekende (anonieme) reputatieaanvaller negatieve (en onware) informatie had gepost op een site genaamd RipOffReport.com. RipOffReport is een website die iedereen kan gebruiken om anoniem lasterlijke informatie over iemand anders te plaatsen. Vanwege de populariteit van de site en de hoge Google Page Rank, hebben berichten op RipOffReport de neiging om snel te stijgen in de zoekresultaten. Onze klant had behoefte aan verwijdering van Rip Off Report omdat de negatieve posting op nummer twee stond van een Google-zoekopdracht voor hun naam – net onder de vermelding voor de website van de klant. Het opportuniteitsverlies voor onze klant was aanzienlijk.

Download ons mogelijkhedendeck

Zoekzinnen voor problemen zoeken

Onze eerste stap was het vinden van de problematische sleutelzinnen en alternatieve versies van die sleutelzinnen. We hebben tests uitgevoerd met behulp van de hulpprogramma’s voor zoekwoorden van Google en andere software om de belangrijkste zinnen te vinden die het schadelijkst zijn voor de online reputatie van de klant. Omdat de klant specifiek was voor een geografische locatie, hebben we variaties van de locatienaam gebruikt, inclusief stad en staat (en verschillende spellingen en afkortingen) als onderdeel van onze verwijderingsservice voor ripoff-rapporten.

Prioritering

Nadat we een lijst met geschikte sleutelzinnen hebben gemaakt, hebben we de sleutelzinnen beoordeeld op basis van het aantal zoekopdrachten dat maandelijks voor elk is uitgevoerd. De lijst werd geprioriteerd van meest schadelijk voor hun online reputatie tot minst schadelijk. Brontoepassing (contentcreatie en andere aspecten van Reputation Management-services) kregen dienovereenkomstig prioriteit.

Inhoudsontwikkeling

Hoewel er een grote hoeveelheid informatie over de pensioengemeenschap bestond, was deze meestal neutraal van aard. Ons doel was niet alleen om de Rip Off Report-berichten te onderdrukken, maar om ze te vervangen door inhoud die gloeide van aard (en natuurlijk waar). We creëerden vijf websites, tien profielen, video, persberichten, artikelen en andere soorten online content op basis van een op maat gemaakt reputatiecontentplan. Webcontent werd geleidelijk geïntroduceerd met behulp van verschillende domeineigendommen en geografisch diverse hostingomgevingen. Er werden profielen geschreven en van elkaar onderscheiden. Content werd vervolgens systematisch geoptimaliseerd voor zoekmachines en geselecteerde content werd aan elkaar gekoppeld.

Succes

Binnen korte tijd hebben we technieken voor online reputatiebeheer gebruikt om het ripoff-rapport effectief van de eerste pagina’s met zoekresultaten te verwijderen. Opportuniteitsverlies als gevolg van de effectieve verwijdering van Ripoff Report werd geëlimineerd, waardoor de inkomsten konden stijgen.

Veelgestelde vragen over ripoff-rapporten

Wat is Ripoff-rapport?

Ripoff Report is een website die iedereen kan gebruiken om anoniem lasterlijke informatie over iemand anders te plaatsen. Vanwege de populariteit van de site en de hoge Google Page Rank, stijgen berichten in Ripoff Report snel in de zoekresultaten.

Hoe kan ik een Ripoff-rapport verwijderen?

U kunt een Ripoff-rapport meestal niet van de site verwijderen. Maar u kunt het wel effectief uit uw zoekresultaten verwijderen.

Hoe kan ik een Ripoff-rapport uit mijn zoekresultaten verwijderen?

De eerste stap om een ​​Ripoff-rapport te verwijderen, is het identificeren van de zoektermen voor problemen. Geef vervolgens prioriteit aan de belangrijkste zinnen en creëer inhoud om het Ripoff-rapport te onderdrukken.


Plaats een reactie