Stappen om slechte klantenrecensies te verwijderen

[ad_1]

PissedConsumer biedt een plek voor, nou ja, pissige consumenten om hun hart te luchten over zogenaamd schetsmatige bedrijven. Maar hoe de berichten van PissedConsumer.com te verwijderen, is de vraag die de meeste mensen bezighoudt.

Vrijwel iedereen met een geldig e-mailadres kan een recensie plaatsen of een bestaand bericht beantwoorden, zolang de poster akkoord gaat met de servicevoorwaarden van de pc. Omdat dit soort sites doorgaans anonieme handvatten hebben en weinig aansprakelijkheid, is het gemakkelijk voor de wereld om een ​​foutieve recensie te plaatsen. Dus hoe verwijder je PissedConsumer-recensies die een negatief beeld geven van jou of je bedrijf?

Hoe Pissed Consumer-beoordelingen permanent te verwijderen

Oké, eerst slecht nieuws: zoals het aanvragen van een RipOffReport verwijderen, het onderdrukken of verwijderen van een slechte PissedConsumer-beoordeling kan een gerechtelijk bevel vereisen. PissedConsumer heeft immuniteit op grond van artikel 230 van het CDA, of Communications Decency Act, dus ze hoeven het rapport niet te verwijderen. Maar het goede nieuws is, de persoon die de recensie heeft geplaatst, kan verzoeken om deze te verwijderen. Dit is een van de dingen die PissedConsumer beter maakt dan RipOffReport.

Download ons mogelijkhedendeck

Misschien hoeft u niet naar de rechtbank. In volgorde van moeilijkheid zijn hier drie manieren om een ​​nutteloze recensie te onderdrukken of te verwijderen:

  1. Reageer direct op het bericht
  2. Overtuig de poster om hem neer te halen
  3. Vraag formeel om verwijdering van PissedConsumer

1. Reageer direct op het bericht

Iedereen, inclusief het onderwerp, kan reageren op een PissedConsumer-bericht. Als de klacht ongecompliceerd is en u denkt dat het record gemakkelijk kan worden rechtgezet, ga dan in ieder geval deze weg. Houd er rekening mee dat je inhoud aan het bericht toevoegt, waardoor de “versheid” wordt verbeterd, waarvan velen denken dat het ervoor zorgt dat het bericht langer hoog in de zoekresultaten blijft staan.

Als de poster echter onevenwichtig, boos (velen zijn) of totaal onverschillig voor de waarheid lijkt, benader dan voorzichtig. Je wilt niet in een woordenstrijd verzeild rakenvooral op een openbaar forum.

Tip: Als u toch reageert, gebruik dan niet de naam van uw bedrijf in het bericht, omdat dit ertoe kan leiden dat de pagina nog relevanter wordt in de zoekresultaten, waardoor deze stijgt.

2. Overtuig de poster om hem te verwijderen

Dit vereist dat je erachter komt wie de poster is – geen slam dunk, aangezien de standaard op PissedConsumer anonimiteit is. Reageer op het bericht met je e-mailadres en een aanbod om “dingen recht te zetten.” Zodra je contact hebt, moet je ze overtuigen – mogelijk verleiden met aangeboden producten of diensten – om de post te verwijderen.

3. Vraag formeel om verwijdering van PissedConsumer

Dit is de optie waarvoor hoogstwaarschijnlijk een gerechtelijk bevel nodig is. Om een ​​lang verhaal kort te maken, PissedConsumer zal een negatieve recensie niet verwijderen, tenzij daartoe door een rechter wordt gedwongen. Om een ​​gerechtelijk bevel te krijgen, moet u de originele poster aanklagen wegens laster of een andere relevante onrechtmatige daad – een advocaat raadplegen – en uw zaak winnen.

Makkelijk, toch? Nee. Als je eenmaal een ondertekend gerechtelijk bevel in handen hebt, stuur je het naar de juridische afdeling van PissedConsumer – bel om te bevestigen dat ze het binnen een week ontvangen – en ze zullen het bericht hoogstwaarschijnlijk verwijderen.

Kies je woorden verstandig

We sluiten af ​​met de opmerking dat het, zoals bij de meeste dingen, een goed idee is om rustig te reageren op negatieve pers. Opwinden en uithalen lost zelden iets op en maakt het meestal alleen maar erger. Wanneer uw meest populaire beoordelingen koppen hebben als “UPS-stuurprogramma’s zijn grof!” en “Petco heeft mijn poedel afgeslacht” – ja, dat zijn echte recensies op PissedConsumer direct– uw gebrek aan aandacht voor detail spreekt voor zich.

Dus voordat je een advocaat opstelt of een vernietigende reactie typt op een negatieve pc-recensie, doe je het volgende:

  • Haal diep adem

  • Beoordeel de zoekzichtbaarheid van het bericht: wordt het weergegeven op de eerste of tweede pagina van Google?

  • Beoordeel de populariteit van het bericht op PissedConsumer – kreeg het veel reacties of kwam het op het bord met de meeste klachten?

  • Reageer gepast

Hoewel u zich niet kunt houden aan negatieve en geheel onware beoordelingen over uw bedrijf, moet u ook niet wakker liggen van een half coherent bericht dat moeite heeft om voorbij de derde pagina van Google te komen.

Veel geluk.

PissedConsumer Veelgestelde vragen

Wat is PissedConsumer?

PissedConsumer biedt een plek voor, nou ja, pissige consumenten om hun hart te luchten over zogenaamd schetsmatige bedrijven. Iedereen kan een recensie of antwoord plaatsen, dus de mate van anonimiteit maakt plaats voor foutieve recensies die uw reputatie kunnen schaden.

Hoe verwijder je PissedConsumer-reviews?

Voor het onderdrukken of verwijderen van een slechte PissedConsumer-review kan een gerechtelijk bevel nodig zijn. De persoon die de recensie heeft geplaatst, heeft echter de mogelijkheid om deze te verwijderen, dus je kunt proberen contact op te nemen met de recensent en hem ervan te overtuigen deze te verwijderen.

Moet ik reageren op een PissedConsumer-review over mijn bedrijf?

Het hangt er van af. Reageren kan soms een oorlog ontketenen tussen jou en de boze consument. Dit zal de post verversen en sterker maken – het tegenovergestelde van wat je wilt doen. Soms helpt het echter om te reageren. Beoordeel de functie en beslis per geval.

Plaats een reactie