Wijzigingen in resultaten van Google-zoekmachines bijhouden

[ad_1]

Er zijn veel services die wijzigingen in de algoritmen van zoekmachines bijhouden. De meeste volgen Google, sommige volgen Bing en Google of andere zoekmachines. Hieronder staan ​​​​de beste SERP-fluctuatietrackers.

Geschiedenis van Google-algoritme-updates door Search Engine Journal

Dit is een vaak bijgewerkte lijst met updates van het Google-algoritme met uitleg over de updates, wie het meest waarschijnlijk getroffen is en andere details. Het is geen gedetailleerde grafiek die SERP-fluctuaties laat zien, zoals je in andere trackers hieronder zult zien. Als u de belangrijkste algoritme-updates in detail wilt begrijpen, dan is dit een goede plek om te beginnen.

Moz Google Algoritme Update Geschiedenis

De update van het Moz-algoritme is vergelijkbaar met de SEJ-pagina hierboven. Het is niet rijk aan grafieken, maar het geeft wel veel details over welke belangrijke bevestigde en onbevestigde updates in het verleden zijn gebeurd. Moz heeft ook “MozCast” dat meer op een grafiek lijkt voor visuele leerlingen.

MozCast

mozcast

MozCast geeft hun meting van Google SERP-fluctuatie weer als temperatuur. Het volgt ook EMD’s en PMD’s, Exact Match Domains en Partial Match Domains. De temperatuur weerspiegelt de mate van verandering in de dagelijkse ranglijst van meer dan tienduizend verschillende zoekwoorden in vijf grote steden in de Verenigde Staten.

SEMRush-sensor

semrush_sensor

SEMRush Sensor toont een geaggregeerde score, evenals scores voor veel verschillende industrieën, evenals schommelingen in SERP-functies. SERP-functies omvatten zaken als fragmenten, kennispaneel en winkelresultaten. Het is een geweldige plek om wat industrie-granulariteit te krijgen.

SERP-metrieken SERP-schommeling

serpmetrie

SERPMetrics toont de paginafluctuaties van zoekmachineresultaten voor zowel Google als Bing over een periode van dertig dagen.

Algoroe

algaroo

Algaroo toont dagelijks SERP-fluctuaties voor Google en toont sites die “winnaars” of “verliezers” zijn. De sites die ze als voorbeelden gebruiken, zijn toonaangevende klokkenweer.

Accuranker Google Grump-beoordeling

accuranker

Accuranker heeft een beetje gevoel voor humor. De ‘Google Grump’-beoordeling ’tekent onrust in het algoritme van Google’. Maar u kunt ook naar beneden gaan om algoritmefluctuaties in verschillende landen over de hele wereld te zien. De fluctuatiegrafiek gaat helemaal terug tot 2015.

Geavanceerde webrangschikking

awranking

De tracker Advanced Web Ranking gebruikt tracks van verschillende landen en apparaten. Het volgt ongeveer 400.000 desktop- en 200.000 mobiele zoekwoorden per dag.

Rang Ranger Rang Risico-index

rangschikker

Rank Ranger meet veranderingen in de volatiliteit van Google als laag, normaal, hoog of zeer hoog. Ze volgen dagelijks ongeveer 10.000 domeinen om hun meting te bepalen.

Cognitieve SEO Google Algoritme Wijzigingen

cognitief

Cognitief houdt meer dan 170.000 zoekwoorden bij voor zowel desktop-, mobiele als lokale rankings. Ze selecteren willekeurig zoekwoorden en geven ook een korte uitleg over de officiële Google-algoritmewijzigingen.

Plaats een reactie